[http://www.moulincouleurs.fr/]
[./index.html]
[./index.html]
[./nl_-_accueil.html]
[./nl_-_histoire_d2019une_renovation.html]
[./nl_-_pour_vous_accueillir.html]
[./nl_-_a_voir2c_a_faire.html]
[./nl_-_quelques_informations.html]
[./contact.html]
[./page_1.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Le  Soleil des Ardennes                                3, Rue de la Tour  08310 SAINT-ETIENNE-A-ARNES                                2013

Bij de aankoop van het hoofdhuis en de afhankelijkheden, lieten de Zuidelijke/Zuidwesten oriëntatie van het huis en de aanwezigheid van afhankelijkheden meteen al deze wijziging toe. Dit oorspronkelijke gebouw dateert van de bouw van de pastorie, d.w.z 1860 Voorts hebben mijn overtuigingen van gebruik van de zonne-energie, van naleving van de plaatselijke materialen, van valorisatie van de woning me ertoe aangezet om voor deze toeristenkeus te investeren. Met de hulp van een architect, maar nagedacht over de globale beschikking, de renovatie, de uitbreiding, hebben de toepassing in 2 jaar plaatsgevonden. De foto's tonen u de verschillende etappes, van déconstruction aan de opening. De ecologische keus meteen voor ons is noodzakelijk geweest. In is een huis dat opzettelijk gevaarlijke chemicaliën voor de gezondheid verwijdert, geen klaarblijkelijkheid leven? Voorts gebruiken, plaatselijke materialen berusten opnieuw gebruiken, plaatselijke ondernemingen, jonge ondernemers laten werken van dezelfde constatering. Daarom van de bodem aan het plafond, in alle vakgroepen, is dezelfde wil van inzet geweest:

  • bouwen de muren in bakstenen, vol of hol, cellulair beton, gebruik van kalk, van graive (plaatselijk materiaal)
  • valorisatie van de binnenlandse muur in volle bakstenen bardage buitenlands hout, met nasynchronisatie deklaag RDC in beton dat door de toevoeging van vermiculiet (natuurlijk mineraal isolatiemateriaal)
  • isoleert „aan oud“ op, met auvent die de harmonische integratie van de zonnepanelen dak in photovoltaïques zonnepanelen toelaat, die de productie van de verbruikte elektrische energie toelaten; warmtezonnepanelen voor het warme gezondheidswater.
  • Aldus is het principe van de ZON VAN de ARDENNEN alle huisseries in hout, label PEFC verven ontstaan, natuurlijke vernissen étage de bekleding bodem kleurrijk natuurlijk muurkalk aan de kalk, stuc in de stukken op de verdieping met plaatselijke kleurstoffen afkomstig uit de Molen aan Kleuren van Ecordal:
    http://www.moulincouleurs.fr/
  • Binnenlandse hoofdisolatie in watten van cellulose
  
Geschichte einer Renovierung